helg tid är min tid.

Jag är jättedålig på att skriva under helgerna, men det är för att jag aldrig har tid. Helgtiden är min egen tid nämligen, min tid när jag gör allt jag vill göra och när alla andra har tid att göra saker. Denna helgen har varit lugn och fartfylld på samma tid. I fredags var det maskeradparty och jag var Jack Skellington i nightmare before christmas. Det var en väldigt rolig hemmafest som jag lätt hade kunnat göra om eftersom där var lagom mycket folk och det var precis lagom allting, fast ännu roligare. Fredagen tog oss långt in på lördagmorgonen och vi tog bussen in till stan runt tre tiden. Där fortsatte det in på en tidig lördagmorgon. Jag vaknade upp lite senare på lördagen och mös in mig ordentligt i allt som sängen hade att ge mig och var väldigt nöjd över min tillvaro. Någon timme senare var jag uppe på en promenad genom stan och skulle köpa macka och lakan tydligen. Eftersom tröttheten sedan slog till en timme senare så sov jag en liten stund för att sedan bege mig hem från mysis soffan. Så jag kom hem och la mig nästan direkt på sängen, jag slog på tvn och kollade en stund för att sedan ha ett filmmaraton på ungefär sex timmar med tre olika filmer. Det blev "Alice in wonderland" - Tim Burtons så klart, sedan blev det "Coraline" - också Tim Burtons om jag inte minns fel, en del av den i alla fall, sedan blev det Kikis Expressbud av Hayao Mayizaki (orkar inte stava rätt), men jag kom i alla fall fram till att fast inte filmen har så jättemycket mening så är den väldigt söt i alla fall. Så jag låg på sängen och åt två skålar ostbågar och en heldel godis, men jag klagar inte det var superskönt!
Söndagen vaknade jag vid tolv av att mamma kommer upp och knackar på min dörr. Jag är snabbt uppe igen och får snart besök av min köra syster. Vi spenderade större delen av dagen nere i källaren fulla av nostalgi, uppdelning av gamla leksaker, slängning av gamla saker och uppdelning av böcker. Mycket skratt och för mycket damm i både huvud och näsa, det gick en på nerverna tillslut. Så fem timmar senare, plus en matbit och en fika så bestämde vi oss för att färga mitt hår istället. Det har varit en toppenbra helg i alla fall och jag har träffat alla de människor som jag vill träffa, förutom en (HOST AMANDA HOST). Så nu ska jag bege mig mot sängen.

KRAM KRAM!

golv.

Idag har jag spenderat ungefär sex timmar på golvet om inte mer, nästan åtta kanske. Först och främst har jag städat lister, dörrkarmar och dörrar. Sedan har jag legat och målat min maskerad kostym till Fredag. Dock tittar jag på den nu och är RIKTIGT nöjd! Dock vet jag inte hur jag ska göra med händerna än, får väl snabb måla något på fredag för just nu orkar jag inte och imorgon hinner jag inte. JACK SKELLINGTON HERE I COME!
Förutom de där 6-8 timmarna på golvet så har jag myst med mamma och pappa framför tvn och sett de sista två programmen av först "Bonde söker fru" och sedan "Bron". Bron var mycket bra och det jag gillade mest var att den inte hade något jäkla fairytale slut som alla amerikanska filmer har. Dock var ju detta en dansk/svensk kriminalserie, så den rekommenderas för er som inte sett den.
Riktigt taggad på denna helgen. Eller ja på fredagen i alla fall. Imorgon ska jag träffa Titti och köpa ansiktsfärg sedan blir det en mysdag med en finis, promenad med picknick. Och sen får man se vart dagen bär av härnäst. Det blir nog mest en massa mys, kanske lite matlagning och film. På fredagen tror jag inte jag kommer ha så mycket tid att skriva eftersom jag kommer vara borta mesta delen av dagen faktiskt så kan se ifall jag kanske kommer hem under fredagen natten/lördag morgonen och skriver ett par rader eller om jag helt enkelt väntar med att skriva tills jag kommer hem på lördagen ifall jag nu sover borta.

ONÖDIGT BABBEL! ja jag har inte haft så mycket att berätta om de senaste dagarna. Livet liksom flyter på så fint just nu, det ända som behövs lite sådär ibland är ett jobb. Det hade ju inte varit fel, men jag trivs väldigt bra med tillvaron och borde gå och lägga mig nu när jag är så trött som jag känner att jag är, sååå godnatt världen!

jag har ingen vettig rubrik att skriva.

att göra någon lycklig!

jag har just krupit runt ungefär fem timmar på mitt golv och om ni undrar varför så var det för att jag skulle måla min kostym inför en julmaskerad som jag ska på. Den är ännu inte klar och jag chansar på att jag hållt på med den i ungefär 8 timmar nu, så därför får jag väl fortsätta på den imorgon kväll igen. Det börjar dock arta sig eftersom jag bara har en fjärdedel kvar på kavajen och så har jag halva byxan kvar sen är jag äntligen färdig! Min rygg tar ju en del skada av allt krypande.
Så idag har jag mest spenderat målandes på min kostym, först inne i stan tillsammans med Helin, Hanna och Titti vilket var mycket mysigt eftersom jag älskar att umgås med dessa brudar. Helin sydde på en annan kostym och Hanna sydde på Tittis. GUUUUH, vad jag längtar till helgen!
Jag har faktiskt inte så mycket att skriva idag, förutom att jag är väldigt trött men inte kommer kunna sova för det finns en motorsåg i närheten för tillfället, eller ett ljud som påminner om en motorsåg snarare, så jag får väl krypa under täcket och helt enkelt läsa mig till sömns för jag ORKAR verkligen inte måla mer och puzzlet kommer nog inte heller vara till så mycket hjälp.

så nu ropar till och med sängen efter mig.

för mycket att göra.

Kaos, här hemma!
Mamma sitter och sjunger framför datorn, jag försöker få kontakt och pappa pratar i telefon. Jag valde rätt att gå upp och sätta mig, fast jag skrattar mer åt det eftersom det är en rolig situation.
Som sagt har jag haft full rulle sen sist jag skrev vilket nästan är sex dagar sedan, dåligt kanske, dessutom har jag inte sovit hemma på fyra nätter så det är inte så konstigt. Så vad har jag gjort? Jag tänker inte dra det så långt bak som sex dagar.
Torsdagen var mest en mysig dag, spa, god mat och väldigt bra sällskap. Vilket tog mig vidare till en tidig fredag morgon då jag skulle till tandläkaren. Där jag satt i stolen klockan nio på morgonen och fick en bedövning som jag verkligen menar B E D Ö V N I N G, då jag inte kunde känna en fjärde del av mitt ansikte förrän fem timmar senare vilket var jätteobehagligt. Orkade därför inte ta mig upp från soffan förrän vid två, men då var det verkligen bara att börja med matlagning, städning, duschning och vid görning eftersom mina kära girly girls skulle komma till mig vid sex. Så vid sex tiden trillade de in och vi började käka en jättegod middag och drack lite. Sedan runt tio tiden drog vi in till stan för att ta oss vidare mot Biljard och O'learys. En mycket lyckad kväll om jag får säga det själv. Efterfest till väldigt tidigt på morgonen eftersom jag inte somnade förrän klockan sju, det kändes i varje ben i kroppen när jag väl tog mig upp ur sängen. Jag valde därför att ha en hemma kväll men fick snabbt därefter ett samtal från min kära syster att hon ville ha med mig på en spontankväll inne på Grand. Jag kunde verkligen inte säga nej så det var bara att packa ihop sig och hoppa upp på cykeln och göra vid sig hemma hos Daniella. Vi kom ut någon gång runt tolv och dansen var i kroppen från första början. Kvällen var alltså mycket lyckad (alla spontan kvällar blir alltid lyckade i min mening). Söndagen vaknade jag upp klockan två på min syrras soffa och tog mig hem därefter runt fyra. Jag gjorde lite mat och tog min tid för att sedan packa ihop mina grejer ytterliggare en gång in till stan. Ännu en mysig kväll med fint sällskap, det var verkligen en bra söndag. Så denna morgonen vaknar man upp runt halv elva och måste genast ta sig upp för att gå till bussen. Här hemma väntade endast matlagning och en dag på soffan då jag också lyckades somna i ett par timmar.
Så vad veckan sedan ger det får man väl helt enkelt vänta och se!

dimmiga dar.

och dåliga batterier.

sitter och lyssnar på mysHåkan Hellström och gungar med. Mitt humör är nog på topp för tillfället. Så jag tror faktiskt jag ska springa en runda på mitt rum så jag äntligen kan röra mig fritt på golvet, alltså ska jag städa! Efter det ska jag sätta mig ner med mitt lilla puzzel som jag inte gjort på snart två veckor. Ska också försöka komma i säng i tid så jag kan fortsätta läsa min bok eftersom den börjar bli riktigt spännande nu också.
Så vad har jag gjort de två senaste dagarna. Igår så la jag ju bara upp en video faktiskt, men jag gjorde inte så mycket igår så det fanns inte så mycket att berätta, kanske det jag ska ägna mina Måndagsblogg inlägg till, olika bra videor och tips och sådant. En idé i alla fall. Jag låg trots allt bara på soffan och kollade på de gamla vanliga programen som jag följer alla morgnar. Rörde mig inte så långt bara när jag skulle göra mat. Jo, jag låg i badet i nästan två timmar med mysig musik, min bok och tända ljus och självklart min nya favorit iskaffen!
Idag tog jag mig en promenad in till staden i det fina höstvädret och kom fram ganska så svettig då jag lyckades få upp tempot rätt bra. Gick en liten runda på stan och umgicks med Steven, efter det gick jag upp till Titti och satt och pratade över en kopp te och mös. Jag tog bussen hem eftersom det hade blivit kyligare och mörkare.
Sen jag kom hem har jag inte alls gjort mycket, bara suttit på mitt rum, ätit lite och insåg att den friska luften innan gjort mig väldigt pigg och kry så ja, då kan man alltid städa lite på rummet!

Så nu har jag inte så mycket mer att berätta.

Hurricane

Jag har blivit förälskad i den här videon, den är väldigt.. vacker på något sätt!
(Denna videon är cencurarad så ni vet det, vill ni se den ocencurerade så lägger jag en länk under


http://www.jared-leto.net/hurricane-the-film-uncensored-version

se den i HD!

ett liv, en helg.

Sådärja, då var det Måndag morgon kan man väl säga. Min måndag hade jag tänkt göra som alltid och bara ligga på soffan och inse att "ja nu börjar faktiskt veckan på allvar igen". Men det blir inte så eftersom min telefon fick för sig att höra av sig, egentligen var det ju telenor, och påminna mig om att jag glömt fylla på telefonen så nu har jag varken pengar eller gratis sms. Det fick mig genast att inse att jag borde skaffa mig ett liv utanför telefonens knappar/touch. Så det får väl bli en långpromenad till närmsta bankomat och ställe där jag kan fylla på min mobil, det gör inte så mycket då jag verkligen behöver komma ut och röra på mig. Jag vågar inte ens kolla på klart.se för att se om det ska bli fint väder eller inte.
Så vad har helgen gett mig? Röd vin och fint sällskap. Jag hittade tillbaka till min gamla vän gitarren också. Fredagen bar det av till biljard och sedan stack jag faktiskt direkt hem för att lägga mig, för en tidigt dag väntade på Lördagen. Syrran kom vid elva och vi gick direkt ner i källaren och började gräva bland gamla ägodelar, mycket nostaligskt må jag säga. Jag fann en hel del roliga saker och kunde skratta åt mig själv när jag såg mina gamla teckningar som faktiskt var rätt sjuka. Jag vill inte ens veta vad som rörde sig i mitt huvud när jag var 7-8år. Vi slängde en hel del och jag fann vissa grejer som jag ska plocka upp så fort de blivit tvättade. Jag ska forsätta rensa en annan dag då vi skulle fira pappa (en dag tidigare) och äta go middag sen skulle jag bege mig mot Hässleholm-Bjärnum-Verum där en avskedsfest/halloweenfest väntade. Denna gången (fjärde gången) klädde jag ut mig till pirat. Det var mycket trevligt. Idag vaknade jag upp hemma hos Beccsan runt ett, då gick vi upp och åt pepparkakor och drack julmust, satte på en bra film och skrattade tills vi nästan grät. Som en vanlig söndag hos beccsan då! Klockan sex åkte jag hemåt och var hemma i vårt varma lilla hus vid sju tiden. Sen dess har jag bara vistats framför datorn och en liten stund framför tvn, jag kommer också bli lycklig ägare (hoppas jag) till en ny fin klänning och hör och häpna, den är rosa!!!

jaja, nu har jag inte så mycket mer att skriva faktiskt. Hadehaj

ett allvarligt skämt.

En cirkel och inga cirklar har någonsin ett slut. Det är just så det känns, en cirkel som aldrig kommer gå ur sin bana. Eller jo kanske någon gång, men för tillfället är det exakt samma sak fast från en annan vinkel. Cirkeln kanske bara började om på nytt fast åt andra hållet den här gången. Det är som att försöka förstå fast det inte går, när man gör rätt och när man gör fel, i vissa sammanhang lär man ju sig aldrig skillnaden mellan rätt och fel för alla har så olika synpunkter på allting. Och även om man går efter sin egen vilja så tycks den alltid bli alla andras i slutändan ändå, fast där finns ju ingen riktigt slutända för det är en cirkel, så man byter håll, springer tillbaka och så går det så, fram och tillbaka, eller kanske bara en liten krok där allt börjar om, men det går fortfarande runt.
Men allt är ju trots allt en resa, en resa vi alla ska ta oss igenom, en resa där alla bryr sig om varandra och vissa gör det ett snäpp för mycket. Det där snäppet hakar sig oftast folk upp på väldigt länge och inser inte att de kanske skulle stanna och se vad de först och främst gör själva. För man säger oftast en sak till en person, sen när man står i samma situation själv så gör man oftast ett helt annat val, till vilken nytta brydde man sig då det där extra snäppet? Jag gör själv samma sak, det vet jag mycket väl. Det är bara för att man inte vill se den där svåra vägen som kanske skulle få slut på den där oändlighetscirkeln som man alltid springer runt i. Ja vem vet, helt plötsligt snävar man kanske över den där kroken och den har öppnat sig så att man faktiskt kan smita ut åt ett annat håll. Händer det mig lägger jag benen på ryggen och springer illa kvickt. Inte för att fly, mer för att se allting på ett nytt sätt, hitta nya saker, som att starta en helt annan revolution (kanske inte riktigt, men nästan).
Det snurrar totalt här just nu, att sätta ord på det som snurrar det går inte, eftersom det aldrig står stilla, vilket det aldrig tycks göra utanför heller. Rörelse, det är det saker och ting handlar om. Rör du dig inte kommer du aldrig där ifrån och någon gång måste man komma där ifrån, tänk och stå på samma plats i en evighet, det funkar ju inte, det vet ju alla, men samtidigt tror jag att det funkar om man kollar från olika synvinklar. Men det tänker jag inte ens gå in på. Kanske en annan gång, för nu börjar det flöda för mycket ord för mig själv också.

äntligen..

väntan.

Sitter på soffan just nu, har kudden och en varm filt. Vågar dock inte krypa under filten för då somnar jag nog igen. Sotaren är på väg och ska komma inom en timme, sedan kan jag sova igen, i alla fall i ett par timmar. Natten var otroligt sömnlös och jag vet faktiskt inte varför. Försökte till och med skriva ett blogg inlägg från min mobil, men kom på för typ tredje gången att det inte går av någon anledning. Ja jag skriver ju nu i alla fall.
Otroligt nog känns det som tiden har gått jättesnabbt sen mitt senaste inlägg, men det har hänt extremt mycket, eller kanske inte extremt mycket men det har hänt grejer i alla fall. Onsdags utgången var mycket rolig, jag kan inte direkt säga att jag fattar allt som hände haha, onsdagar? Det är kanske det som gäller. Torsdagen var inte någon pigg dag, fredagen... inte så mycket heller. Höll mig nykter för jag ville köra för en gångs skull, det kändes bra för dagen efter skulle vi hålla i gång en hel natt. Lördagen var det Rave där vi dansade fram till klockan sju/åtta på morgonen, det var mycket kärleksfullt och jag vet att jag kommer stå på ett dansgolv på ett rave snart igen. Söndagen sov jag till tre, låg till sängs hela dagen och kollade på tv och film. Måndag, tisdag tog jag en tripp till stan och var ute/inne, vad man nu kan säga (?) väldigt länge, kom hem tre båda kvällarna, men det var värt det. Dock känner jag hur det har slitit på kroppen min. Onsdagen var jag trött hela dagen FRAM tills jag skulle lägga mig och det ledde till att jag låg från ett på natten till klockan halv fem i princip klar vaken och att ligga och veta att man ska upp senast halv nio alltså ungefär fyra timmar senare mår man inte bättre av. (Nej jag är inte bitter). Känns som jag har grus i ögonen, en hel strand för att vara exakt.
Nu sitter jag och lyssnar på top 10 at 10 på MTV och det är 30 seconds to mars, får en extrem nostalgi genom hela kroppen, dock blir jag ledsen när jag ser Jared Leto i blond tuppkamm vilket han inte alls klär i, den är ju inte ens blond vilket gör det hela lite värre. Men idag står jag mig nog ett snäpp för mycket på allt tror jag. Tydligen är det bara live framträdanden också, dock bevisar han att han är en grym jävla sångare, dessutom är han en av de snyggaste männen på denna jorden (fast inte som blond). Har han inte blivit fram röstad som det? (Ingen aning, jag orkar inte ens googla det). Nu ska jag fortsätta att kämpa hålla mig vaken i 50 minuter till och hoppas på att han dyker upp, annars blir jag ledsen, sen ska jag göra frukost och gå in i en matkoma så jag får sova.
KRAM OCH SÅNT!

sluta.

Min måndag bestod av (som alla andra måndagar) ingenting. Soffan. Tv. Mat. Dator. Jag skrev min önskelista med ifs.

Note to self: Sluta vara uppe så länge, sluta sitta på fb så sent. SLUTA!

RSS 2.0