mitt i natten kommer det hela ut.

sitter och borstar ut mitt jättetuperade och jättesprayade hår. Skrattar åt mänskligheten och åt alla töntigheter på facebook, (lite åt mig själv också). Känner mig som en hater sen jag satte mig på cykeln i den väldiga farten på väg hem från stan. Usch hahahahha, jag dör lite av skratt. Har inte ens något vettigt att skriva, lite mera panik över att jag inte ens börjat packa och jag åker om ungefär 36 timmar till och med mindre. WIH! jag ska leva i värmen, men en drink i handen och bli brun, brun som en... brunböna! kanske? jag vet inte, jag längtar så himla mycket!
Så vad har jag gjort idag? Jo, jag har legat ute i trädgården och solat, läst min "underbara" bok DET och ätit god mat. Fram till kvällen då jag mötte upp Titti i stan, gick och handlade mat för att sedan gå hem till henne och laga till maten och äta den. Efter det så gjorde vi vid oss lite, drack lite vin och så kom Nellie och Gabbi så fortsatte partajandet lite till, sedan drog vi vidare till Biljard där vi mötte min vallningskompis Sonya och satt och snackade lite och hade trevligt. När klockan närmade sig halv ett så gick jag, Nellie och Titti för att kolla till Hessle vilket självklart skulle ha stängt och det ledde till min lilla hemresa på cykeln. Mysig kväll i alla fall!
Så nu tror jag att jag ska fortsätta borsta ut mitt hår, tvätta av mitt smink och krypa till kojs för att läsa lite mer ur min "underbara" bok. CIAO!

inuti rastlösheten och tråkigheten.

jag har så himla tråkigt, jättetråkigt verkligen. Jag är så himla rastlös, verkligen jätte rastlös. Jag borde inte sitta hemma, jag borde spendera tid med mina vänner som just nu är på emmabodafestivalen och som inte jag kunde åka med till. Jag borde spendera tid med dem eftersom jag inte kommer få träffa dem på tre veckor ungefär.. somliga av dem i alla fall och kanske inte ha tid att träffa dem sen när jag kommer hem heller. Det är bara två hela dagar kvar sen åker jag, det är lite smått nervöst, varför vet jag inte, det bara är så. Det blir väl lite en packdag imorgon och kolla lite vad man ska ha med sig och så.
Jaha så vad har jag gjort de senaste dagarna. Jag har gått på stan, eller ja träffat min jobbcoach och fått lite uppgifter om jobb och sånt dära fint. Lånat omböcker, gått på stan, köpt skor och träffat lite människor som drog med mig på en oplanerad snapphanefest där endast jag "klädde ut" mig. Massor av grillning, eld och annat mysigt. Det var en väldigt fin kväll och mitt i all denna röra så fick jag en fin och varm känsla i magen och kunde helt öppet skrika ut att allt var fint och jag var lycklig, att jag är lycklig just för att mina vänner är så fina.
Vaknade imorse av att min syster ringde och sa att två platser i bilen hade blivit lediga så det vara bara att masa sig upp ur sängen och fixa till sig för att sedan bege sig till Maria Magdalena marknad där vi gick runt och strosade i ett par timmar. Jag fann ett väldigt snyggt linne med jokern på som jag letat efter väldigt länge medan de andra tre också hittade lite smått och gott. Jag blev hem skjutsad och lagade lite mat till mig själv och sedan låg jag framför tv:n ett tag och sedan hamnade jag här. Nu sitter jag mest och funderar på om jag ska resa mig och gå ett varv i huset bara för att skaka av mig rastlösheten i ett par minuter för att sedan återskaffa mig den igen. Kvällen blir väl antagligen väldigt lugn, sitta här och sitta i princip, skriva en liten packningslista och kanske till och med skriva om mitt CV och mitt personliga brev vilket min coach har hjälpt mig med oerhört mycket.

Nu ska jag gå och skaka av mina ben lite.
nah nah nah nah nah, nah nah nah nahnahnahnahnah!

det är så jag säger det.

jag har nog verkligen vaknat på fel sida idag. Eller så är det mer för jag hatar att bli dumförklarad och jag blev det nyss på ett väldigt övertygande sätt. Hatar det... mer än något annat nästan. Plus att mitt knä gör mer ont än det gjorde från början vilket betyder att inte tabletterna ens dämpar smärtan. Försöker skriva låtar men det går inget vidare, sjunger det går inte heller så bra med tanke på att jag är hes.. igen alltså. Haha, underbart!
Aja, igår vad gjorde jag igår? Som sagt vaknade jag i en okänd dubbelsäng, eller nej inte okänd, jag visste ju var jag var och så vidare. Kom hem tog den där duschen jag pratade om och satt här, kollade (otroligt nog) på Jersey Shore (ja jag tycker om det) och sedan började jag plocka undan lite men gav upp efter tre eller fyra klädesplagg. Lite senare plockade jag fram gitarren och satt med den en stund och spelade och sjöng, (det gick inte jättebra igår heller). Jag tände lite ljus och hade det mysigt. Försökte liste ut lite fler inställningar på kameran, men kom och tänka på att jag kanske lika gärna kan läsa alla böckerna jag fick till.
Idag har jag inte heller gjort så mycket, vaknade ur en väldigt skum dröm och känner mig fortfarande dåsig trots att jag sovit i nästan tolv timmar. Jag gick upp och åt en väldigt sen frukost framför tv:n och till min fasa så funkar det inte att byta språk på kanalerna så nästan alla program var dubbade... det fick mig att må lite dåligt. Tillslut gick jag och hämtade min dator istället och gjorde mitt CV och mitt personliga brev eftersom jag ska träffa min jobbcoach imorgon. Kollade på något program om solförmörkelse, mycket mycket invecklat tydligen eftersom programmet varade i en timme. Kom och fram till en sak, det där med att jorden ska gå under, i nästan varje program om rymden, solen eller något liknande ska de ta upp det med att jorden ska gå under och det kommer bli kaos och så vidare, undrar varför man gör det? Får inte fler panik om man gör så stor sak av det. Jag vet inte, vet inte varför jag skriver det här ens, jag bara babblar som vanligt. I alla fall, mamma och pappa kom hem med två jättepåsar man kantareller som de varit ute och plockat, sedan åt jag igen och gick upp på mitt rum där jag sitter nu och lyssnar på musik. Ovanligt.

här och nu slutar jag. caiO!

att åka bort.

Jag är arg på mig själv, så är det. Väldigt arg på mig själv.

Besvikelsen.

oplanerat - javisst!

Nyss hemkommen från en galen natt. Firade Stina ute i skogarna runt Kristianstad och festen blev längre än planerat för min del i alla fall. Det slutade med att jag sov där helt enkelt. Det var väldigt roligt att träffa alla igen. Så nu sitter jag här som vanligt, skriver, lyssnar på musik och tänker på den där duschen jag borde ta. Morgonen/eftermiddagen blev ju rätt spännande den med, det var verkligen walk off shame, som tur var hann jag precis med min buss så jag slapp sitta i stan och se ut som ett annat miffo, dessutom låg det en död fågel i en stol på uteplatsen när vi vaknade, jag tog ett kort och ser att likmaskarna redan gett sig på den, urk! Intressant eller hur?
Och idag, vad ska man göra idag? Ta en dusch, städa, äta och ja sen får man väl se vad kvällen bjuder på, förmodligen blir det att mysa hemma och kolla på någon bra film och äta väldigt mycket chips och ostbågar, det låter som en utmärkt plan enligt mig. Och fler grejer som låter och känns utmärkt just nu är att försvinna från detta land inom ett par dagar, det ska bli fruktansvärt skönt! Kroatien, glassa som in i och sedan Irland och glassa lite till, det är ju inte precis något jag tänker tacka nej till. Jag känner att jag inte har så mycket att skriva för tillfället så det är väl bara bra om jag slutar!

ciao!

orken.

Ja det är såhär att jag borde:
1. Tvätta bort sminket som jag somnade i igår.
2. Duscha.
3. Städa.
4. Klippa min lugg.
5. Förbereda mig inför kvällen (det behövs dock inte förrän om ett par timmar.
Ja listen skulle nog kunna bli hur lång som helst, men istället sitter jag här och lyssnar på Deadmau5 och orkar inte riktigt lyfta på mig för jag sitter förtillfället väldigt skönt på den här stolen. För varje gång jag försöker resa mig så känns det som att jag bara suttit i fem minuter, men varje gång jag kollar på klockan påminns jag om att jag suttit ner i lite mer än en timme och senare kommer det bli två, tre och fyra timmar. Eller nej, inte riktigt så farligt, jag ger det en halvtimme sen kommer jag resa mig. Så min dag, vaknar av klockan som jag alltid ställer på elva för att jag inte vill sova bort dagen, men lyckas ändå som jag alltid gör snooza ett bra tag innan jag verkligen orkar gå upp. Kan vara för jag drömt så konstigt och oroligt för att jag (i drömmen) bråkade med i princip alla mina kompisar och mitt sinne lurade mig på en punkt som jag inte ens tänker berätta om, böh, att drömma är kul, ibland, men inte när man vaknar upp och inser att det bara var en dröm. Fast imorse var det skönt att veta att jag inte var ovän med hela världen och på ett sätt var det inte skönt för.. ja strunt samma. Jag gick upp och pappa hade tydligen också sovit minst lika länge som mig, jag åt min frukost och hällde upp mitt kaffe och tog med det upp på rummet. Kaffesuget idag var extremt farligt! Jag är fortfarande sugen och funderar faktiskt på att smita ner och se om det finns en liten slurp kvar, så ja det gör jag (Felicia reser sig upp från stolen, woho!! och försvinner ett tag). Så där kom jag tillbaka. Där fanns en halv kopp kvar till mig, dock var den inte tillräckligt varm för att mina värmekännande pacman figurer ska dyka upp på koppen, men tillräckligt varmt för att det ska vara drickbart och man slipper att bränna sig.
Så vad ska jag göra under dagen, nästan allt det som står i listan, städa vet jag verkligen inte om jag orkar med, dock får jag nog plocka ner lite disk, för jag har blivit rätt grisig på senaste tiden och samlar på mig allt från glas till koppar, skålar till tallrikar, till och med cider och ölburkar... frågan är vad jag har gjort på mitt rum de senaste dagarna jag varit hemma och jag kom ju hem för.. två dagar sedan? jisses.. Aja, ikväll ska jag på partaj långt åt skogen (skogen är faktiskt sann) och fira en kompis som fyller år om någon vecka, det ska bli spännande! Sen vad resten av helgen bjuder på får man väl se.

nu tänker jag dricka mitt kaffe och skaffa tillbaka orken att göra saker!

inuti tankarna.

Lyssnar på snook, tittar ut genom fönstret och ser dropparna falla, lyfter ner blicken mot datorn igen. Tar upp min mobil i handen och drar fingrarna över skärmen, nä jag vågar inte. Tiden tickar närmare, snart sitter jag i bilen med familjen på väg mot bion, den sista delen av Harry Potter väntar på duken. Tio år av film och sen är det slut, det är ju inte riktigt klokt. Tog en tur med pappa runtom i affärerna, hittade inga skor, eller jo, på internet men de skulle inte hinna komma hem innan jag sticker. Typiskt va? När man hittar ett par sjukt snygga skor som endast kostar 129kr. Telefon mannen lät lika besviken som jag när jag fick höra hans släpiga röst berätta att de inte fanns i lagret (trots att det var helt nya skor som skulle vara höstmode, yes?). Telenor mannen var inte speciellt intresserad av mitt ärende trots att han var fruktansvärt energisk, det var nästan läskigt. Sa bara att jag skulle höra av mig till kundservice på internet, ja vad har man butiker till egentligen? När pappa och jag fixat vårt gick vi och åt en stor kinabuffé på Rosegarden och jag blev väldigt lycklig när jag såg att de hade friterad bläckfisk (fast det är alltid godast utomlands så var denna otroligt god) och eftersom sushi ingick i buffén så smakade jag det för första gången och blev faktiskt ganska besviken, själva fisken var god men riset var inte direkt i min smak. Sedan åkte vi hem och jag hamnade här och lyckades skapa en ny design på min blogg som verkligen inte vill visa sig trots att den finns i min stilmall, yay! Och hamnade sedan med mobilen i handen och känner mig som ett tvek hela jag. Problematiskt inte sant? Jag har väl inte så mycket mer att berätta egentligen, jag borde städa mitt rum men jag orkar verkligen inte och ja om en vecka så drar jag, det känns rätt skönt om jag får påpeka det själv.

så nu avslutar jag, för jag kommer inte på något vettigt.. mobilen skrämmer mig.

En enda stor början.

Det var väldigt längesedan jag skrev nu, jag har hört lite varför jag inte gjort det. Jag antar att det är för jag väldigt lätt glömmer bort mig själv i alla äventyr och den stora världen där utanför. Nu har jag slutat trean, är på väg utomlands (eller i alla fall om ett par veckor), sedan blir det väl att söka jobb, skolor och till och med lägenheter. Så nu sitter jag här, lyssnar på Eldkvarn och tänker på att man oftast blir full för kärlekensskull, eller? Det skrämmer mig faktiskt inte, livet skrämmer inte så himla mycket längre, på något sätt känns det som man vet vad som väntar fast man inte riktigt gör det, låter det ens vettigt? Det mesta jag skrivit här innan har ju nästan bara varit strunt egentligen, som jag inte tror väldigt många förstår ändå. Men var ska jag börja denna gången?
Första delen av sommaren kanske. Jobbade en del, eller ja om man nu kan kalla det jobb, tills jag tröttnade för ett tag sen och mina knän inte ville bära tyngden längre och skulle dra på sig en slags infektion så jag numera får få med stödbadage eller vad man kallar det var och varannan dag. Och unde de lediga dagarna har det funnits gammal och nyvänskap på oliak små äventyr runtom i Skåne, ibland över gränserna också. Det har varit lite små fyllor här och var (fulla för kärlekensskull alltså?) och lite större och mindre fester. Kristianstaddagarna kom in där ett par dagar och förstörde min hälsa, sedan kom Lund och Malmö där efter och förstörde mitt öra, eftersom min hälsa och jag inte kommer så bra överräns längre så kan det lika gärna fortsätta så tills jag åker ifrån Sverige. En mening som träffade mig efter denna helgen som var som jag tycker passar på något sätt "Vi bytte nr, du bodde långt bort". Fast inte alltför långt liksom, men ändå långt och det är väl så att jag tänker för mycket som vanligt. Det var något med det som skrämde mig, eller har börjat skrämma mig mer kanske, fast jag sa att livet inte skrämmer mig så mycket längre, så stämmer det, inte själva livet, det är inte just det. Men annat.

Ja för att ens folk ska orka läsa vad jag skriver så får jag väl sätta punkt för den här gången antar jag. Och göra ännu en ny sommardesign till min blogg vilket jag gör varje år. Ikväll blir det fint umgänge med räkor och ost. japp jag ska umgås med räkor och ost.

RSS 2.0