lusten som inte finns där - måste!

Jag har inte jättestor lust att skriva, men jag känner ändå att jag måste, för att jag tror att jag behöver det. Jag har inte skrivit sedan i torsdags för fredagen var alldeles för stressig och hade jag skrivit när jag kom hem hade nog ingen förstått riktigt vad jag ville komma fram till, jag försöker själv komma fram till en del slutsatser av fredagen men lyckas inte komma fram till någon vettig då tankarna går på högvarv eftersom jag har den känslan av att någon är arg på mig. Men jag får alltid den känslan så fort en människa inte svarar mig.
Så fredagen började rätt lugnt med att jag som vanligt gick upp, kollade på tv i någon timme och åt frukost. Jag städade halva huset och insåg att tiden började bli knapp innan jag skulle iväg för kvällens sminkning. Klockan hann bli fem och jag gick på högvarv då jag insåg att allt var försenat. Jag och mamma fick köra och posta tillbaka mina skor som var en hel storlek för stor och sedan bana iväg mot Skopunkten där jag äntligen köpte ett par ordentliga vinterskor (med foder!!!). Jag lyckades införskaffa mig ett par skor på tio minuter och mamma körde mig vidare till min syster. Där satt jag redo för en två timmars sminkning (som blev superbra). När jag väl var färdig (skeletterad kan man väl säga) så körde mamma mig, David och Titti mot hammar där vi skulle på Halloweenfest. Där stannade vi och socialiserade oss i ett par timmar och sedan bar det ut mot Biljard. Efter mycket beröm och förklaringar på att det verkligen var jag bakom allt smink och många foton så hade jag verkligen väldigt väldigt roligt och trevligt. Nu i efterhand tänker jag mer på att jag borde tänka mig lite för innan jag säger någonting och att det just är därför jag har den där "någon är arg på mig"- känslan i magen. Äsch, jag tänker för mycket som vanligt.
Lördagen begav sig familjen mot Södra Sandby där jag äntligen fick träffa min kusin. Vi låg på soffan fram till klockan åtta då vi åt mat. Sedan slängde vi oss upp på rummet för att göra vid oss inför en utgång. Denna gången blev jag en vampyr. Stiligt. Jag tänker inte gå in så ingående på vad som hände denna kvällen, men Skånetrafiken kan förvänta sig ett argt samtal/mejl från mig imorgon. Och att man inte borde sätta in några vakter om de verkligen inte älskar sitt jobb (vilket inte så himla många av dem tycktes göra igår). Men det var ändå en bra kväll! Lärorik om inget annat.
Söndagen var dedikerad till min kusin och endast min kusin då hon fyller år. Tröttheten drog sig dock över oss båda efter hon öppnat sina paket och efter den här dagen är jag förvånad över att jag ännu inte hamnat i matkoma. Vägen hem kändes kort eftersom jag somnade väldigt snabbt och sen jag kom hem har jag nästan bara tittat på TV (eftersom jag äntligen införskaffat mig en ny box) och legat på sängen och ätit lite mer.

Vad veckan väntar, ja det åsterstår bara att se.

Kommentarer
Postat av: little a

hm. ja jo, nästa gång vi dansar blir det tusen gånger bättre, okej!? <3

2011-11-02 @ 20:47:22
URL: http://iamlittlea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0