de måste lära sig gå.

vi måste börja leva! - Håkan Hellström

jag håller med, lev livet när du har det. Gör vad du känner för att göra. Lev så som du vill leva. Gör en god gärning bara för att göra någon annan lycklig. Vad lever vi för, allt och ingenting. Man kan aldrig få allt. Man kan aldrig få ingenting. Men du kan alltid få någonting. Så länge du kämpar för det du vill ha och går igenom dina motgångar har du verkligen åstakommit någonting i ditt liv. För vad vore livet om det inte fanns något värt att kämpa för?
Du kan aldrig göra allting. Men du kan inte heller ha gått igenom livet utan att göra ingenting. Du gör alltid någonting. Oftast flera saker. Mindre saker och större saker som gör att alla har ett värde på den här stora planeten.
Saker och ting betyder alltid olika för folk. Låt oss aldrig ifrågasätta värdet på saker och ting i andras liv. Kan vi bara försöka förstå varndra istället och vara nyfikna på ett bra sätt. De dagar vi som mest kommer komma ihåg är dem det händer jätte mycket eller ingenting alls. När det händer mycket kommer vi komma ihåg det för att det hända så mycket. När det hände som minst så hade vi bara varandra. Vi hade orden. Glädjen. Skratten och varandra igen. Fast egentligen undrar jag om det verkligen finns "mellantingsdagar" där man gör mittemellan saker. Det finns det säkert och det är väl därför jag har svårast att komma ihåg dem. Eller så är det för att man oftast sitter ensam dessa dagarna. För det är när vi är med varandra som vi får saker att komma ihåg att gläjda oss åt och skratta åt. Livet är fantastiskt vacker i dessa stunderna när jag tänker efter. Samtidigt som livet är väldigt underligt. Det tål att tänkas vidare på.

Ingen sammanhängande text alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0